Hverdagshelte og historien om en stakkels hund

Hos Lone kan man læse en ret rystende fortælling om dyremishandling lige her i smørhullet i Danmark.

Det drejer sig, kort fortalt, om shæferkennel som på ingen måde tager ansvar for deres hunde. Køb ALDRIG hund der!!!

Men det er også historien om en gruppe mennesker som, heldigvis, blæser på gældende lov og tager action og faktisk GØR NOGET.

Læs selv, og spred meget gerne historien…

Reklamer

3 meninger om “Hverdagshelte og historien om en stakkels hund

  1. @Vilt og vakkert….en have bliver heldigvis ikke mindre smuk af at være en smule vanrøgtet. Det er værre ed hunde, de kan blive farlige af vanrøgt, og jeg er helt enig med dig i at nogle mennesker burde forbydes at holde hund :-))@Donald…Jammen den bekymring deler jeg skam med dig. Og måske fordi det er SÅ forfærdeligt med mennesker der har det værre end skidt, har vi "andre" behov for at bekymre os om hunde der vanrøgtes eller hunde der skal aflives fordi de har fået et dårligt ry pga af deres utilpassede ejere ??

  2. Det er så synd at dyr bliver behandlet på den måde. Jeg er mere bekymret over vores manglende evne til at hjælpe svage mennesker på en forsvarlig måde. Der er mennesker, som kapsler sig inde og ikke forstår.

  3. Heisann!Godt ingen tar haven min og går pga vanstell. Her er mye ugjort, så noen ganger kunne jeg tenke meg (uten å tenke tanken helt ut) å bytte med bare veranda!Noen mennesker burde forbys å ha hund. Det er ikke leketøy!Skulle gjerne ha hund, men vi er for mye på reisefot til å kunne tilby en hund en skikkelig oppfølging. Vi har diskutert det grundig og kommet til den konklusjonen at vi må velge hund eller reise. Da har foreløpig valgte falt på reise!Gla' i hunder og gla' i å resie ;:OD)

Der er lukket for kommentarer.