At have vundet i lotteriet

Haha, nej ikke kroner og ører, men FRIHED.

Jeg syns da lige jeg vil dele denne dejlige nyhed. Min gode kollega og jeg har byttet lidt rundt på vagter i uge 32 og 33. Jeg snupper hans 2 vagter i uge 32 og han snupper mine 2 i uge 33.

På den måde får vi begge en hel sammenhængende friuge. At vi så også begge skal arbejde 7 dage på stribe, er en detalje man ikke skal tænke på, blot bide tænderne sammen, stramme ballerne og tænke på den frihed der ligger 7, 6, 5, 4, 3,  osv dage forude.

Og jeg låner det lille hus i skoven og skal sidde en lille uge med gode bøger og udsigt til grantræer, småfugle, røde glenter og egern.

Og tror i lige jeg glæder mig ?????  DET GØR JEG !!!!!

Imorgen tager jeg lige vagten for kollegaen, og så trænger jeg altså også til et par fridage. Det blev sent i nat og jeg sad først på min sengekant 2 minutter over 3.

blomsrende orkidéer

Reklamer

9 meninger om “At have vundet i lotteriet

  1. Det var sent du sad på sengekanten. Jeg håber der er energi på vej. Jeg har klaret den slags i mange år, men i nogle perioder må man sige fra – af den ene eller anden grund. 7 dage i rap ville heller ikke genere mig – hvis der er en god tone mellem kollegerne.

  2. Det er så herligt, når man kan ordne tingene på den måde :-). Og så kan du låne det lille hus – jamen, det bliver vel ikke meget bedre :-)))KH Gittemay

  3. Åh….det blir deilig til deg ja:) Skjønner meget godt at du gleder deg. Herlige orkideer, mine har blomstret for 2. gang nå…..Klem fra meg:)

Der er lukket for kommentarer.