Elefantitis eller noget…

Njaeh det er jo ikke noget at joke med. Elefantitis, altså !!

Igår gjorde mit højre knæ så djævelsk ondt at jeg fandt på at det nok ville være en god idé med et knæbind, til lissom at holde på det hele.

Det har sådan set også virket på smerten. Til gengæld ligner min højre ankel og fod nu noget jeg ville kunne optræde, men bestemt ikke danse med.Billede 062

Yes !!!!!  Begge ben ER mine.

Nu skal overvejelsen så gå på hvilken gene der er at foretrække ???  Ondt i knæet eller et absurd opsvulmet ben fra knæet og ned. Bum bum bum ??????  Tænke tænke tænke !!!!!

Reklamer

6 meninger om “Elefantitis eller noget…

  1. Ødemer er noget underligt noget. Jeg får dem også en gang i mellem og nogle gange på det en ben. Men lad være med at google! Man bliver syg over det hele af hypocondria. Nogle gange er det ikke så indviklet. Man hæver pga. en belastning og for fillan vi er jo ikke unge springhareinder længere…(Selv om nogle vist stadig bilder sig selv det ind.)

  2. Hallo i luken……..det er ingen som takker deg om du ødelegger din helse for jobben. se å få beine opp på en krakk, og finn deg en god bok, her skal det være hvile i en uke uten noe tråkking. ;)) God bedring.

Der er lukket for kommentarer.