Ledreborg …………..i regn og sol

For mig var der en del nye mennesker at møde idag da jeg sådan var inviteret med til mange år gammel vennetradition, nemlig Slotskoncerten på Ledreborg.

De var søde og hyggelige allesammen og stemningen var fin da vi ankom med den medbragte mad i let drypregn….Billede 004

Pludseligt blev der i den grad åbnet for den helt store hane og vandet fossede ned i et tempo så de fleste af os hverken fik regnfrakker eller regnslag på. Billede 007

Her galdt det om at holde humøret højt (og det gik super !!!) og så ellers sidde så stille som muligt under paraplyer eller…..Billede 011

….tæpper !!!!

Og så ventede vi.

Længe.

Med denne udsigt hele vejen rundt….Billede 013

Langt om længe kom Bisgaard på scenen og annoncerede forsinkelse på grund af den voldsomme regn.

Små 20 minutter senere dukkede han op igen og kunne fortælle om Murphy’s lov (den med at alting altid kan gå værre OG gør det !!!!)

Men vidste i at der også er en Fru Murphy’s lov ??? Jeg gjorde heller ikke, men her kommer den:

Det er med sex som med sne !!!!

Man ved aldrig hvornår det kommer, hvor længe det varer og hvor mange centimeter man får………………….

Og da alle (måske mest kvinderne) havde grinet af den, fik vi så at vide at Katie Melua ikke kunne gå på scenen fordi hun var blevet syg.

Men heldigvis holdt regnen op igen.

Solen kom frem og Ray Davies gav en ok koncert.

Billede 027

En alt i alt gennemvåd, gennemsjov, gennemhyggelig og gennemført dag i super selskab.

Jeg bukker og takker med et stort glad smil

Reklamer

9 meninger om “Ledreborg …………..i regn og sol

  1. @Annemarie…Hygge..JA…det gjorde vi :-))@Anette….Heldigvis var det ikke spor koldt. Regnen føltes nærmest tropisk :-))@Inge…Nej han kan endnu, ham Otto :-))@Madame…Ja det var ærgeligt, men måske får jeg en mulighed en anden gang :-))@Fruen…Utroligt egentligt at næsten ingen forlod stedet på grund af regnen :-))@Veronika…Ja hende fru Murphy har vist fat i noget der :-))

  2. Takk for herlig hilsen Annette- skal overbringe dine ord til de skjønne frøkener:) Synd dere ikke fikk oppleve Katie, hennes musikk er bare så herlig!! Og Fru Murphys lov, hihi;)Ønsker deg en deilig dag, måtte solen skinne!!!

  3. Utrolig tøffe bilder av værskifte :):) Elsket det bildet med masse paraplyer :)Så da ut som dere koste dere,og trosset været godt :):)Takk for alltid så hyggelige kommentarer inne hos meg :)Du hadde et spørsmål ang tur og valpene :)Valpene er hjemme:) de klarer seg fint uten mor 3-4 timer nå :):)

  4. Åh, det var synd, at I gik glip af t Katie Melua – og sikke et vejr, skønne billeder du viser :-))Klem og en dejlig mandag til dig!

  5. En skøn eftermiddag i godt selskab.. og al slags vejr.. :-)Fru Murphys lov er en af de bedre, han er ikke helt uden evner, den gode Otto.. 🙂

Der er lukket for kommentarer.