ABC — U

Som tiden dog farer afsted. Petunia Udfordrer os igen, denne gang  til at bringe eksempler på ord og billeder med U……U

 

 

 

 

Det bliver kort fra mig idag fordi jeg er ramt af helt umuligt  urimelige  tømmermænd uden at have drukket noget stærkere end cola i aftes…

anipic041 

Men et kig i fotoarkiverne afslører nok et billede eller to der kan bruges til at illustrere U.

Her en udsigt til en togstation i Berlin set fra det værelse jeg boede i på Hotel City B.

HPIM5654  Her en underlig plante som vokser ret uhæmmet og som jeg ikke kender navnet på.Billede 007  Her noget absolut usundt men ganske dejligt..Billede 065  Udsigt til vinter ???Billede 006 Udskåret træ, klar til efterårs- og vinteraftner i det lille hus i skoven. Billede 012  Udveje findes næsten altid….også efter en lang tur i ukendt landskab..Billede 144 Og lige her og nu har jeg udsigt 2 lange aftner med arbejde til 02:00Billede 052  Mange mange flere U’er findes her.  God læselyst og god weekend til jer alle.

Reklamer

18 meninger om “ABC — U

  1. Heisann Annette!Godt jobba med tømmermenn.Det er jo dette som setter fantasien på prøve: vanskelig bokstav og vanskelig form…Håper alt er i orden nå ;:OD) (har ikke medlidenhet med deg – regner med det er sjølforskylt!!!)

  2. Fin variation på bokstaven U. Varför är det alltid det som är osunt (usundt) som är godast? Det ser i alla fall otroligt läckert ut. Kanske kan det bota huvudvärken?

  3. Den der cola er nok årsaken til dine tømmermenn. Dog til tross for det serverer du et utmerket innlegg med utsøkte bilder, til tross for at utsikten muligvis kunne vært bedre;)

  4. he he likte denne urettferdighetens,bilder i allefall 🙂 Mange flotte u-innlegg hos deg :)Og hun med dataen og kaffen så jo ut som meg på morgenkvisten :):)

Der er lukket for kommentarer.