Himmelsk !!!

Den kreative og meget aktive Petunia har startet en ny leg.
Himmelsk

Jeg vil prøve at hænge med, så godt som jeg formår….og mit  første bidrag bliver dette billede fra Ledreborg Slotspark………..
Billede 024
Klik på himmelsk længere oppe og lær meget meget mere og se flere bidrag….

Reklamer

18 meninger om “Himmelsk !!!

  1. Himmelsk vakkert bilde!! Likte godt at du fikk så mye himmel med og slottet (?) nesten ble i miniatyr!!Så kjekt at du vil være med på "HIMMELSK"!!! Det skal bli spennende å se mange fine himmelbilder fremover! Først tar jeg naturligvis noen runder og se på reponsen, men satser på at det blir et fast onsdagstema fremover!Fint om dere forteller det videre til andre bloggvenner som kunne tenke seg å være med:)

  2. Hei igjen !Nydelig himmelfoto !! Artig at bilde ikkje er heilt i vater. Det gir liksom den følelsen av at vi titter opp og blir litt småør (svimmel,liksom)

  3. @Madame…Ja hun er altså kreativ, hende Petunia :-))@Randi…Jeg kan godt lide lidt skæve vinkler :-))@Annemarie…Rigtig augusthimmel :-))@Ida…Danmark kan være pænt g hyggeligt, blandt andet på fie sommerdage :-))@Guri…Haha, nej billedet er heller ikke fra idag. Vi har nemlig også regn :-))@Line…Fra en dejlig dag til en god koncert for en måned siden :-))@Tofo…Takker :-))@Inge…Ja det er lidt morsomt at vide :-))

Der er lukket for kommentarer.