Man skal stå tidligt op…

…eller arbejde sent, hvis Chef skal overraskes.

Personalet mødtes derfor på værtshuset her til aften for at pynte og gøre det lidt festligt for Chef allerede fra morgenstunden i morgen.

Billede 062

Lyskæderne var sat op af Chef selv, men flagguirlander og en lille morgenhilsen har vi andre stået for.

Nu skal jeg bare huske gaverne i morgen, se at få sovet ud og blive klar til et myldrende fuldt værthus med priser så lave at man skulle tro tiden var skruet 20 år baglæns wink

Det ER dejligt at glæde andre !!!!!!

Reklamer

11 meninger om “Man skal stå tidligt op…

  1. @Bente…Ja det bliver morsomt at se ham grynte rundt lettere rød i kammen :-))@Donald…Jeg forventer 100 + gæster i øbet af aftenen :-))@Inge…Imponerende hvad nogle flag kan gøre :-))@Ellen….Han får en dag han aldrig glemmer og de der katteejere skulle bare skydes (hvis jeg måtte bestemme!!!)@KirstenK…Det skal vi nok, allesammen :-))@Annemarie…Det bliver hyggeligt, vildt, travlt og helt sikkert meget meget morsomt :-))@Catarina….Det er den største glæde overhovedet :-))@Madame…Der skal nok komme fyldestgørende stemningsrapport :-))@AnneF….Ja det havde været sjovt :-))

  2. Det ser bare rigtigt festlig ud, er sikker at Chef bliver rigtig glad og at I andre får en hyggelig dag/aften..;-D…knus til dig …..

  3. Det bliver godt i morgen at være chef.Holddaop, hvor er du flittig – jeg kan slet ikke følge med…Din beskrivelse af marsvin på opdagelsestogt var sød og meget malende, og din beskrivelse af den stakkels kat var alt for malende! Øv altså, at sådan nogen vil have kæledyr. Eller hvad de nu kan være for den slags kedelige personager. God fornøjelse i morgen 🙂

Der er lukket for kommentarer.