Scener fra et værthus……

Der var julefrokost på værtshuset i går. 52 glade spisende og drikkende mennesker og en hjælper bag baren til mig.

Jeg var egentligt lidt bekymret for den hjælp, for det er ikke altid nemmere at være 2….især da når den anden ikke er een man er vant til at arbejde sammen med…..men det gik forrygende og jeg “fik lov” til at være boss i min bar og AL afregning skete direkte til mig. Derfor var der heller ingen UPS’er da regnskabet kunne gøres op efter kl. 03:00 i nat.

Aftenen var vældigt travl og meget meget sjov. Øl og drinks blev serveret i stride strømme, musikken blev leveret af “husorkestret”, som efterhånden har spillet til en del fester på stedet.

Afslutningsvis fik jeg et beklageligt eksempel på dårlig adfærd. Een af mine gæster manglede sin jakke da han skulle gå hjem. En jakke som var fyldt med mobiltelefoner og nøgler. Gode dyr var rådne, for hvordan sender man sådan en stanghamrende beruset herre på gaden i skjorteærmer og en 440 hestes brandert ??

Det lykkedes at få vækket en svigerinde til den berusede, som havde en nøgle + en chauffør der kunne køre og endeligt kunne jeg låse døren indefra og begynde på oprydning, opvask og optælling og konstatere at den julefrokost medførte min bedste omsætning til dato.

Halv fire i morges skrabede jeg øsen ren for sne og trillede af fedtede snedækkede veje til Roskilde, lækkerfodrede grislingerne, drak et tiltrængt glas rødvin, pustede ud og havde planer om at sove længe længe længe.

Helt sådan gik det ikke, men så stod der lækker brunch på programmet i et par timer, en tur i byen og nu har jeg lige set Old Boys, en superglad og dejlig film….

Grislingerne hygger i buret og fortæller tydeligt hvad de kan lide og ikke kan lide…..

Gulerødder og asparges er YT, derimod er persille, broccoli, agurk, salat, æble og julesalat IN. Der er indledt veritabel jagt på et fornuftigt foder inklusive c-vitamin til dem af den tørre slags, men det er en helt anden historie som kommer en anden dag.

Reklamer

8 meninger om “Scener fra et værthus……

  1. Sikke en nat Annette og godt du fik manden sikkert hjem. Var jakken stjælet eller bare glemt andet sted? De har det vist godt de grislinger 😉 KNUS♥

  2. Kan egentlig godt forstå, hvis du er lidt slap i koderne i dag ;-). Din chef bør være ret begejstret for dig som medarbejder, for han får da vist value for money – og masser af den!

  3. Det var godt der var nogen der forbarmede sig over gæsten, det ville være farligt for ham at gå rundt derude i kulden.. Skønt at der var styr på baren, så er det lidt sjovere at have travlt.. :-)Hav en god søndag aften..

  4. Det var vel nok godt, at du fik fat i en chauffør til den beduggede fyr! Og de små grislingerne ved nok, hvad der er godt 🙂 Det minder mig om mine katte – de ved også lige præcis, hvad de vil nedlade sig til at spise ;)Ha' en dejlig søndag aften, Annette!

  5. Godt at julefrokosten gik godt, og at du fik hjulpet herren så han kunne komme hjem…Der er masser af C-vitaminer i persille til grisene, men der sker ikke noget ved at give tilskud. Nu må vi snart se nogle flere billeder af fløjtegrisene…God søndag aften til dig..Knus..

  6. Godt du fik fat på en der kunne hente gæsten – det ville da være livsfarligt at sende en beruset mand ud i den kulde. Det må have været tiltrængt med et glas rødvin – efter den flotte omsætning og dermed travlhed. God søndag aften – knus

  7. Du er ski en ener. De fleste ville bare have send gæsten ud i kulden, men det kunne han jo dø af. Super godt du fik fat i en der kunne hente. :)Du fortjente helt klart det glas rødvin da du kom hjem.Ha' en dejlig aften. Knus fra mig

  8. Nei man sender ikke en beruset mann ut i kulda uten jakke:) Bra du fikk ordnet opp for ham. Håper han er takknemlig idag….og takker deg!!Tenker det rødvinsglasset smakte godt etter arbeidsøkta di.Nyt søndagskvelden, klem fra meg:)

Der er lukket for kommentarer.