Ondt i knæene !!

I går blev jeg vækket kl 06:00, en hel time for tidligt, og mødte tidligt på jobbet. Ved hjælp af lodder og trisser, lokken og bytteri, var det lykkedes at få fri til den årlige cykeltur med Kaninen som skulle starte kl 11:00.

Ingen af os vidste hvor vi skulle hen, hvor langt vi skulle køre eller hvor våde vi ville blive undervejs, for regnen stod ned i stænger ved afgang og vejret var tydeligvis ganske uimponeret over DMI’s forudsigelser om opklaring efter kl 09:00.

Vi blev sat af lidt fra Vedbæk havn i let regn og så gik turen ellers af snedige og smukke stier langs marker, søer og moser.

Vi passerede Ørholm, Frilandsmuseet, var igennem Sorgenfri slotspark og Store Åmose ved Lyngby.

Vi sluttede ved Bagsværd rostadion efter en 24,2 km lang tur.

Masser af pitstops undervejs gjorde tempoet mageligt. Et par punkteringer undervejs gav ufrivillige pauser. En kæmpe skylle gav et øl-frit ophold under en motorvejsbro. En enkelt af deltagerne tog et ufrivilligt dyk i et mosesort vandløb.

To af deltagerne følte trang til en rask svømmetur i Bagsværd Sø, og der var masser af hygge, grin og gode snakke undervejs.

Jeg kan mærke både knæ og hofteled i dag…men det er okay. For første gang i mere end 20 år har jeg cyklet længere end 2 km !!!      

Billede 028

Billede 038

Billede 044

Billede 052

Billede 054

Billede 060

Billede 072

Billede 094

Reklamer

16 meninger om “Ondt i knæene !!

  1. Hej! Jag hittade din blogg från Ringkogerens blogg. Min flickvän kommer från Danmark Horsens (Braedstrup) men flyttade till Sverige som 6 åring. Du har en fin och trevlig blogg och jag skulle bli glad om du ville besöka min blogg och bli följare. MVH / Janne o Lilly

  2. Sikken en oplevelse! Flotte billeder. Jeg synes det er bravt at I kom afsted trods regnen! Dejlige billeder, selv om man kan fornemme lidt kulde der i motorvejs-underføringen :)Hvad er der sket siden august?

  3. Heisann Spreke dame!Jeg har heller ikke ligget på latsiden.Sykler til jobb hver dag, men å få tid og ork tilø å kommentere bloggvenner innlegg, er det ikke blitt.Jobben tar mye krefter, men nå er det høstferie, og jeg skal prioritere meg sjøl, og lese ferdig Øya under havet som jeg ikke klarte å lese mens faren min lå og hadde det vondt på sykhuset tidlig i sommer.Håper alt står bra til med deg og at knærne er blitt smurt ;:OD)

  4. Uha, hvor sporty 🙂 Ja, det var altså en våd dag, men det ser vældig hyggeligt ud. Og jeg er sikker på at det var frygtelig sundt også 😉

Der er lukket for kommentarer.