Rødt eller grønt eller ikke

Vi affaldssorterer….

IMG_0337[1]

Madrester og den slags i den grønne og resten i den røde. Og vi følger det samvittighedsfuldt. I barnehagen og hjemme og det er jo ikke så svært at det gør noget.

Morsomt bliver det dog når poserne, både de grønne og de røde, kastes i den samme container !!!!

Reklamer

13 meninger om “Rødt eller grønt eller ikke

  1. Den har vist været ganske almindelig i DK også – det er fuldstændig til grin og kan vel næppe få nogen som helst til at have respekt for affaldssortering.

  2. Sådan en affaldssortering finder sted mange steder. Det er rent til grin og det opfordrer ikke ligefrem til sortering. Her har vi en kompostbunke i haven. Den benyttes flittigt.
    Min nevø har arbejdet rundt omkring i Norge i flere år. Han arbejder oftest langt fra civilisationen, så det er bare at arbejde og sove, da der intet andet er at tage sig til. I øjeblikket har han sin familie på besøg.
    Jeg håber det går bedre med forkølelsen.

  3. Ajjj det gør de forhåbentlig da ikke.. Så giver sortering absolut ingen mening. De lavede samme nummer i min søsters kommune for nogle år siden, det er fuldstændig til grin. 🙂

  4. Anette

    Ha ha – ja så giver det jo ingen mening. Det gjorde man også her i byen – vi har ikke længere forskellige poser vi sorterer i. Men vi har selvfølgelig pap/papir container, glascontainer og hvad der nu ellers findes.

Der er lukket for kommentarer.